post

Du fik kreditorerne ringer til dig hver dag. Du kan miste bil eller hus. Din balancerer på kanten økonomisk ruin- så skal du se en annonce, der kan sikre din butt! Typiske overskrifter siger noget som “millionær afslører skjulte kontant kilder, eller hjælp til mennesker i gæld op til deres øjne!”

HVOR DESPERAT ER DU? HVIS DU ER I KNIBE, FÅ HJÆLP. PROFESSIONEL JURIDISK HJÆLP!

Det er tilgængelig gratis eller på en glidende skala baseret på din evne til at betale fra et vilkårligt antal agenturer, der kan, og vil virkelig hjælpe dig! Nej, de vil ikke give dig penge bare for at spørge. Heller ikke vil nogen andre.

Mange annoncer vil forsøge at gøre du tror, at der er lidt kendt hemmelige midler at kun rige ved, hvordan man får deres grådige hænder. Hvordan millionærer ripping-off systemet. At få penge, der var afsat til folk som dig! Får du gal? Det er tanken. Nu er det tid til at få din andel. Hvad, du ikke ved hvordan? Sender for en “hemmelige program” og indsamle din retmæssige andel af gratis plyndre. Det er let, juridiske, alle kan få kontant.

Mens dette skrives er de Forenede Staters regering dybt i gæld. Langt værre derefter du. Over fire billioner dollars værd. Det er $4,000,000,000,000.00. Nej, theres ingen plyndre gemt væk i nogle glemt hvælving, men nogle penge er faktisk tilgængelig hvis du kvalificerer dig. Det er fangsten 22.

HUNDREDVIS AF MILLIONER AF DOLLARS GIVET VÆK

Der er en del af denne con, der er sandheden. En masse ordninger sælge oplysninger, som du kan få gratis, fra en hel bunke af offentlige og private agenturer. Selvfølgelig, giver ingen bare penge væk. Du er nødt til at kvalificere.

Her er hvordan du får dine hænder på nogle…

Hvad er svindlere sælger?

Nogle gange får du oplysninger om (SBA), den Small Business Administration, som vil hjælpe dig med at få et lån, hvis du ikke kan få en fra regelmæssige bank kilder. Selvfølgelig har SBA intet at gøre med at hjælpe du betale en stak af personlige regninger, et forfaldent realkreditlån, billån, utilities, lægeregninger.

SBA arrangerer ERHVERVSLÅN, og sjældent, giver direkte tilskud. Du kan også få oplysninger om, hvordan du kan kvalificere sig til Medicare, eller flere andre offentlige programmer. Selvfølgelig kan du få præcis de samme oplysninger gratis fra Onkel Sam!

Nogle planer fortælle dig om tilskud. Det er hvor du virkelig får penge, og du behøver ikke at betale det tilbage. Ja, der er mange fonde, der kan give penge væk til værdig projekter – hvis du kvalificerer dig. Det er fangsten.

Jeg kunne fortælle dig mere, men du får allerede det. Gør du ikke? Sure, der er alle former for regerings særlige bistandsprogrammer, lavt forrentede lån og direkte tilskud – men for at få nogen af disse penge skal du kvalificere.

Chancerne er meget godt, vil du ikke!

De organer, som giver penge vil fortælle dig til gratis Sådan kvalificerer du dig så ikke sende væk til nogle plan, der vil koste dig at finde ud af præcis de samme ting!

GRANT KOORDINATOR

OK du har lært at du sandsynligvis ikke kan få nogen penge for dig selv. Hvor omkring fortælle folk, der kvalificerer sig til tilskud og indsamle en fedt afgift for dine tjenester? Lyder dumt? Flere svindlere skubbe en fidus, der går noget som dette:

Ligesom de fleste ordninger er der lidt sandhed i nogle af hvad er at være slog. Ja, som jeg allerede sagde, hver dag millioner af dollars er givet væk af alle former for regeringskontorer, truster og fonde. Det er også sandt, at nogle gange flere penge er til rådighed så er ansøgt om.

Her er hvor du kommer. Hvad har du at gøre? Helvede – næsten ingenting…

Bare lade de virksomheder, der opfylder betingelserne for tilskud ved, at de fik grant. Pengene er efter sigende bare at sidde omkring venter på at blive givet væk, men de virksomheder, der kvalificere sig er alt for dum eller doven til at bede om det. Selvfølgelig vil de være så glad, de vil betale dig en fedt Kommissionen for at lade dem vide om det. Højst usandsynligt.

Du skal have en del med op til $100,00 for denne lille skønhed! Flere “virksomheder” tilbyder denne Fedtmule ordning. Jeg siger dette – ripoff kunstnerne, at kolportere dette skrald, skal have taget en postgraduat kursus i svindel.

Husk belastning af bull de fleste kædebreve løfte?

Måske $50.000 i 90 dage. Mindst siger de du er forpligtet til at sende hundrede breve ud, så selvfølgelig alt bare sne bolde. Ikke med dette tilbud. Du behøver kun at sende et brev og få $50.000 til at matche et tilskud til et selskab. Behovet for $100.000? Sende to breve. Brug for en million bukke? Skal have det i slutningen af måneden, bare sende 20 breve.

Hvad får du, når du sender væk dine penge? En “hemmelig liste” – hvor original! Hvad med? Virksomheder, der er blevet forhåndsgodkendt for tilskud. Nogle gange en liste over virksomheder, der kan kvalificere sig til tilskud. Normalt får du en liste over organisationer at spørgsmålet tilskud som din “bonus” gave for at bestille tidligt!

SELVSTÆNDIG LIQUIDATING LÅN

Kom nu, indrømme det – du har læst mindst én af disse annoncer, fordi de lyder så godt!

Typiske overskrifter sige noget lignende “Låne op til $50.000 uden nogensinde tilbagebetale en krone!” Nu, hvis der ikke får dig til at læse i det mindste en del af den salgstale, må der være noget galt med dig! De bedre annoncer vil prøve og forklare, hvordan dette er på op og op med fancy bank vilkår – nogle real, andre konfektionerede. Kigge efter ting som “Arbitrage”, “Kompensation saldi”, “Egen liquidating”, osv.

Lyder interessant, men det får endda bedre. Der er ingen kredit check, du behøver ikke nogen form for sikkerhedsstillelse, hvis du har dårlig kredit – ikke noget problem. Vil ikke spørge, hvor du arbejder, eller selv om har et job. Der er ingen papirarbejde. Selvfølgelig siger annoncen, det er 100% lovligt. Hvad – du var bange for, det var ikke?

LAD OS GENNEMGÅ

Et firma, du aldrig hørt om, er villige til at give dig – en totalt fremmed, der kan have en dårlig kredithistorie, og være ude af arbejde, en stor mængde af penge, som du ikke behøver at betale tilbage. Ingen formularer at udfylde med undtagelse af en lille smule orden tom.

Denne ene virkelig stinker! Det koster overalt fra $7,00 op til $50.00 til at dække et ekspeditionsgebyr. Hvad med dit lån? Nå måske får du det i morgen. Denne plan, som så mange andre arbejder på simple grådighed. Bare om nogen på én gang eller anden fik skruet ned for et lån. Så er dette din chance for at få selv. Ingen papirarbejde, alle accepteret. Behøver ikke at tilbagebetale på grund af nogle “hemmelige metode” – det er en skam folk falder for det.

FÅ SÅ MANGE KREDITKORT SOM DU ØNSKER

OK, du ikke hoppe på de tidligere tilbud, hvad med denne ene?

Måske har du en dårlig arbejde historie. Kan ikke holde et job, eller bare lever over din hjælp. Ned på lykken – ikke noget problem. Du kan få så mange kreditkort som du ønsker! Nem! Alle! Lyder for godt til at gå op. De fleste tilbud er moderat prissat – jo, vi taler om mennesker, der kan være desperat, har ikke mange penge at bruge. Hvordan virker det? Du blot anvende for sikrede kreditkort.

DENNE PLAN ER HELT LOVLIGT!

Hvordan? Du sætte penge ind på en sikker bankkonto.

Banken derefter spørgsmål du et kreditkort, der er lig med penge du placeret på kontoen.

OOPS!… du vidste ikke, at?

Lad mig køre det forbi dig igen lidt langsommere. Du vil have et kreditkort, hvor du kan opkræve op til $500. Så du skal indbetale $500 i en særlig bankkonto og derefter banken vil lade dig bruge kreditkort de udsteder op til beløbet, du har på indbetaling. Vil du have to kort? Indbetal $500 i to forskellige banker.

Gentag processen så mange gange som du har lyst. Selvfølgelig hvis du havde penge til at sætte i bredden, behøver sandsynligvis du ikke kreditkort. Skam de ikke fortælle dig der i annoncerne! Noget om Lad køber pas på jeg gætte!

Faktisk er det vigtigt at opbygge en god kredithistorie, og dette er én måde at gøre det.

Der er intet ulovligt med hjælp af denne metode. Overraskelse!

Du behøver ikke at sende væk for ethvert tilbud enten. Bare gå ind i din lokale bank, og bede om at åbne en sikrede kreditkort konto. Ikke alle banker tilbyder denne service, men en overraskende nummer.

Den eneste fangst er selvfølgelig du kan ikke røre penge på kontoen, og hvis du ikke betale dit kreditkort balance i fuld hver måned du vil rack op en hel del renteudgifter oven i hvad du oplade med kreditkort , så vær forsigtig.

En masse annoncer hævder, kan du få $100.000 i kredit. Sikker på kan du.

Jeg fortalt lige dig hvordan. Depositum $100.000 i flere banker som sikrede kreditkonti, og du vil få kortene.

Hold øje med tilbud, der beder dig om at sende i et stort ansøgningsgebyret. Nogle gange de bruger en 800 telefonnummer, og fortælle dig op foran hvad ansøgningsgebyret er. Andre hævder, at behandlingen er gratis, har du ringe til en 900 telefonnummer, og en $20,00 afgift magisk vises på din telefonregning næste måned.

Stadig begynder andre med en gratis 800 telefonnummer, der er intet mere derefter en indspillet besked, der beder dig om at ringe til et 900 nummer for at fuldføre transaktionen. Ingen 900 numre er gratis opkald, som jeg kender til.

Du kan ende med at betale 50 dollars for såkaldte “gratis kreditkort.” Hvis du ikke kan finde en lokal bank gå videre og anvende, når du ved, hvor meget de samlede gebyrer er, men spørge, hvilken bank udsteder kortet først. Tjek dem ud med lokale myndigheder, hvor banken er beliggende. Det er værd et telefonopkald.

Men, du bare kan finde ud af der er ingen sådan bank og en rip-off kunstner bare forsøger at stjæle dine penge, så gå videre med forsigtighed. Denne type af tilbud er meget stærkt reklameres på tv. Som jeg allerede sagde de fleste tilbud er lovlige, men du vil være forpligtet til at sætte op kontanter svarende til det beløb, der er godkendt til de kreditkort, der tilbydes.

Der er en anden metode, der vil give dig en god kredithistorie i tid.

Åbne en almindelig opsparingskonto og deponere $200-$500.

Lad den der 30 til 60 dage, så få et lån på kontoen.

Afbetale lånet før forfaldsdatoen.

Trækker en del, eller alle pengene tilbage.

Åbne en anden konto på nogle andre bank.

Gentag processen igen og igen.

Din lokale kredit-bureauet vil få gode betænkninger på dig, og før du ved af det, din mailboks vil blive fyldt med tilbud til virkelig gratis kreditkort – ikke mere sikret konto!

(c) direkte-kredit-Card.com – alle rettigheder forbeholdes

17 thoughts on “Tilskud, lån, “gratis” kreditkort og kredit reparation: Hele sandheden og intet andet end sandheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.