post

I betragtning af mængden af arbejde involveret, og graden af problemer, når du kigger på at fjerne keramiske fliser på væg eller gulv, lægge vægt på om du måske være bedre tjent bare erstatte den krakkede eller beskadiget ones. Selvfølgelig, hvis du ikke kan få matchende dem, betyder det gør det hele job over, men når du gør, så husk at købe nok fliser, at du har ekstra, således at det ikke behøver at blive gentaget igen, bør du nogensinde har et par af dem beskadiget.
Før du starter en fjernelse job, beslutte, om du har noget der værd at redde. Det kunne være, at mens du ønsker at nyistandsætte brusekabine, ville denne flise som store på væggen i vaskerum. Og det kan blive brugt igen, så længe du er omhyggelig med at fjerne den. Keramiske fliser har masser af trykstyrke, men meget lidt trækstyrke. Det betyder du kan lægge vægt på det, men for at vride eller bøje stykke, vil sandsynligvis bryde det.
Først, skal du fjerne eventuelle trim, der dækker kanten af fliserne. Næste, fjerne alle injektionsmørtel kan du mellem fliserne. De er limet til din væg eller gulv, så intet er gonna falde når du gør dette. Men injektionsmørtel skal fjernes, fordi i vedhæfter dem alle sammen, det er ligesom at skabe en kæmpe ark af keramik, og det bliver lige så sprødt som en enkelt flise. Så tvinger én flise, kan ende med at bryde en række af dem.
Når injektionsmørtel er renset væk, tag en meget tynd spartel og start med at arbejde et hjørne under kanten af én flise. Arbejde langs toppen, gradvis indsættelse af flere af bladet som du går. Du kan bruge en hammer til at forsigtigt trykke håndtaget af kniv til at indsætte den. Når bladet er ca halvvejs ned på bagsiden af flisen, kan du øve langsomt, opadgående pres, som bør pop flisen ud.
Hvis du planlægger at genbruge flisen, skal ryggen rengøres, enten med en murer tilbud klæbende remover eller ved slibning, hvis de blev anvendt med thinset.

One thought on “Sådan fjerner keramiske fliser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.