Er du bekendt med væddemål? Hvis ikke, så lad mig give dig en interessant hurtig lille smule om det. Betting sider er den handling at placere et væddemål på det mulige resultat af sportsbegivenheder og forudsige resultatet. Hyppigheden af placering af sportsvæddemål varierer meget fra land til land, idet de fleste væddemål placeres på sportsbegivenheder, der regelmæssigt afholdes. En verden af sportsvæddemål er nu meget big business, med et stigende antal mennesker, der deltager i det regelmæssigt.

Betting system, jeg vil tale om, er almindeligt kendt som “spredningen” eller mængden af point scoret for hvert spil. De fleste sportsbooks vil enten vise spredningen for hvert spil, de tilbyder, eller har et med småt, herunder hvor meget spredningen er. Dette er ikke alt, hvad der er at vide om væddemål på sport, der er mange flere faktorer at tage hensyn til. For eksempel, hvis du ønsker at satse på en underdog, vil bookmakeren se på visse ting som deres seneste form og rekord, skader og nøglespillere på holdet.

Oddsene kan variere dramatisk mellem forskellige steder. På plussiden for spillere ved de, at oddsene på favoritter altid er højere end de andre odds. På minussiden for spillere ved de, at favoritter har mere uerfarne spillere, hvilket betyder flere chancer for, at de taber. Betting system, jeg taler om, er opkaldt Odds Swing og er en favorit blandt spillere, der kan lide at holde tingene enkle og bruge odds til at træffe deres beslutninger.

Mange mennesker føler, at væddemål på sport er let, men i virkeligheden er en af de mere vanskelige sportsvæddemål systemer til at lære. For at satse med succes skal du være i stand til at analysere og fortolke væddemålsstatistikker, odds og væddemålsspænd. Du skal kunne vide, hvornår du skal gå din vej, og hvornår du skal lægge dine indsatser. Der er ingen “blive rig hurtig” ordning, der er involveret i sportsvæddemål.

Den bedste måde at øge din gevinstrate på er ved at fastsætte dine indsatser, når du ved, at oddsene for, at et hold vinder, er lavere end deres rekord. Det er bedst at satse mod spredningen. Dette enkle pointspænd er forskellen mellem det samlede point scoret af det hold, du spiller imod, og det samlede point, der er tilladt af det andet hold. Grunden til, at det kaldes point spread er fordi det repræsenterer væddemål beløb, eller linje, på begge hold. Det betyder, at hvis spillet slutter med en score mindre end denne linje, er pointspredningen til fordel for underdog.

Nogle bøger tilbyder odds på hvert hold, der er inkluderet i bookmakernes odds. Dette er meget gavnligt, fordi du vil være i stand til at få en bedre fornemmelse for, om du skal placere dine indsatser. Hvis bookmakerne ikke tilbyder disse oplysninger, skal du finde en anden bog, der gør. Du kan også få yderligere oplysninger om visse spil ved at besøge hjemmesiden for de spil, du satser på. Du kan finde ud af om spillet i forhold til nøglespillere, skade rapporter, og selv statistikker. Alle disse oplysninger kan hjælpe dig med at afgøre, om du skal satse på det spil eller ej.