Der var en ABC News story, der stødte på mit skrivebord i dag på Real Estate spejlvende. Det var en af dem, “Dette er, hvor alle er at få rige” historier, der har tendens til at sende en hel bunke af “get-rig-hurtig-typer” farende ud at købe investeringsejendom uden så meget som et fingerpeg om, hvor meget arbejde- eller risikoen – er involveret. ABC kunne også have sagt, “Dot com bestande er tilbage; Køb Pets.com igen.”
Efter at have arbejdet med en bred vifte af investeringsejendomme over de sidste mange år, lad mig først sige ja det er muligt at gøre en dejlig levende arbejder med investeringsejendomme. Jeg har dog også mødt en masse personer, der har svigtet på det. Faktisk har jeg set så mange fejl; Jeg ved ikke engang, hvor man kan begynde at diskutere dem…
En af de største fejl jeg har set folk gør, er de tilbringer tid “forskning” dvs ser videoer eller læsning på internettet, men de aldrig synes at søge rådgivning fra faktiske investorer arbejder i deres lokale marked. Begravet nær bunden af ABC artikel, nævnte det, du bør have en “hjem inspektør, entreprenør, ejendomsmægler, skat revisor og advokat til at rådgive dig.” * Selv om jeg vil tilføje långiver til at liste så godt, punktet er der en kernegruppe af eksperter fra ethvert aspekt af investering fase til at hjælpe dig alligevel noget skulle gå galt kan betyde forskellen mellem at skabe profit og at miste din legendariske skjorte.
Fra min erfaring, de fleste potentielle investorer er bange for søger “dumme” foran andre investorer, eller er bange for, at de vil blive opfattet som konkurrence. Tro mig; succesrige investorer ser ikke en første gang neophyte som en trussel. De fleste af jer vil mislykkes, så der er ingen grund for den sagkyndige at føle angst ved tilstedeværelsen af en novice. Men tro mig, det er en hel del mindre pinligt at spørge dumt af en erfaren ekspert end at miste dit hjem, fordi du ikke bede i første omgang. Og husk fordi love og regler varierer fra stat til stat og by til by, den “gode råd” du får fra en person på internettet i Californien kan lander du i varmt vand i Missouri. For sags skyld kan forskellene mellem en etableret indre by og en spirende subburb nat og dag.
Det bedste råd, samt det første stykke af rådgivning jeg tilbyder alle “nye” real estate investor eller vordende rehabber er at søge fremragende skattemæssige og juridiske råd. Når de søger rådgivning af en revisor, forskning for en virksomhed eller en person med erfaring inden for fast ejendom. Når det kommer til hjem forbedringer og rehabbing, ting som reparere en dør vers erstatter en dør afskrive meget forskelligt med forskellige skattemæssige konsekvenser. En kyndig skatterådgiver kan være din største aktiv, når Onkel Sam kommer en Callin ‘!
Dette gælder også for din juridisk ally alias din advokat. Beskytte din omsætningsaktiver og minimere din eksponering og sårbarhed over for erstatningsansvar bør det uventede sker – som nogen bliver såret på din ejendom, tab som følge af tyveri og mulige elementer ikke dækkes af din forsikringspolice, (der er en anden historie for en anden dag-som jeg vil sende til min blog på). Din advokat vil guide dig på en passende fremgangsmåde være sig i oprettelse af et LLC (Limited ansvar Corporation) eller andre passende forholdsregler for at beskytte dine bedste interesser.
Langs specialer opsøge samme linjer, når du går til at se resten af din kernegruppe af “eksperter” som du begynder din bestræbelse i investeringsejendomme, personer, der ikke blot ved deres forretning, men har også ejede investeringsejendomme, selv. For eksempel, jeg løber ind i boliger ejendomsmæglere alt for ofte end jeg omhyggelig med at afsløre hvem tilbyder alle former for dårlig rådgivning til potentielle investorer, fordi de forsøger at finde en investeringsejendom og ikke kender forskellen mellem en investering og en primære bopæl.
Ikke for at slå min egen tromme, men min erfaring i disse sager er første hånd og når du har arbejdet med investeringsejendomme, du vil indse det er ikke som at købe et hjem til at leve. Tænk på det på denne måde, en gynækolog er faktisk en læge, men ville du gå til ham/hende hvis du havde ondt i halsen? Det er ikke anderledes med ejendomsmæglere. Finde en agent, der har erfaring med investeringsejendomme, første hånd, fordi du søger investeringsejendomme i en helt anden tilgang, end du gør et hjem til at leve i (igen, en anden historie, en anden dag). Det samme gælder for långivere fordi låne penge på en investeringsejendom er meget anderledes end en primære bopæl – og at finde ud af din långiver ikke vidste, at efter at projektet starter kan bryde dig.
Hvis du virkelig ønsker at komme ind i verden af investeringsejendomme, være sikker på dine mål og ophold inden for disse snævre parametre. Hvis du tror investeringsejendomme vil være “sjov” og en “bonding” oplevelse med din teenager på grund af alt for mange timer tilbragt foran tv ser “Trading Spaces”, så tro om igen. Investering i fast ejendom bør nærmede sig ligesom alle andre investeringer. Hvis numrene ser godt ud på papiret, fortsætte. Hvis ikke, lægge på din tennissko og køre som dælen!
* Den oprindelige ABC News story kan findes på:

15 thoughts on “Rådgivning for første gang fast ejendomsinvestor

  1. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.