post

Du har sikkert allerede opdaget den nye dille indenfor boligindretning og træmøbler, der er at finde i stort set alle møbelforhandlere, magasiner og blogindlæg: plankebordet. Et plankebord er med sit minimalistiske og lidt rå design faldet i god jord hos de danske forbrugere. Måske du allerede selv har leget med tanken om at skifte dit gamle bord ud med et mere stilrent et af slagsen? Priserne på disse er dog pebrede, men du kan finde hjælp til finansiering gennem vores lån.

Plankeborde til ethvert rum

Du finder i dag et stort udvalg af plankeborde, der varierer i både træsort og størrelse. Inden du investerer i et nyt og lækkert bord, kan du med fordel overveje disse punkter:

  • To eller tre planker? Langt de fleste udgaver består af to eller tre planker. Bredden af disse kan variere alt efter bordets samlede bredde. Det er udelukkende et spørgsmål om personlig smag, når det kommer til møblets design.
  • Overfladebehandlet eller råt? Graden af overfladebehandling kan variere, og selvom der er mange fordele ved en god overfladebehandling, kan et råt, ubehandlet plankebord bidrage til noget skævhed og æstetik i dit rum.
  • Tillægsplader. Til dig med den helt store familie eller mange besøgende i det hele taget, er det muligt at købe tillægsplader til dit bord. Mange borde sælges desuden med tillægsplader inkluderet, så vær opmærksom på dette under dit køb.
  • Stolesæt. Du har mulighed for at tilkøbe både stole- og bænkesæt. Stolene understøtter den klassiske stil, mens bænke er geniale til større rum som fx gildestuer.

En rød tråd i hjemmet

Mange forhandlere tilbyder i dag flere møbler i samme træsort og design. Dette betyder, at du har mulighed for at købe en hel kollektion af møbler, som fx et plankebord, et sofabord og tv-bord i samme stil. På den måde bibeholder du den røde tråd i dit hjem, og samtidig ser det altså både stilrent og elegant ud, når møblerne er fremstillet af det samme materiale. Det er noget af det, du vil sætte pris på både i det daglige, men også når du får besøg udefra.