post

Mange går og tror at man skal opgradere hele sin pc for at den bliver meget bedre, det skal man faktisk ikke. Man kan opgradere få og billige ting for at den bliver en del hurtigere, dog hvis din pc er meget gammel kan det ske at du har brug for en stor overhaling til den.

Find ud af hvad der sidder i din pc.

Først skal du finde ud af hvad der præcist sidder i din pc, det er der mange programmer som kan hjælpe dig med, et program som bliver brugt rigtigt meget, hedder Speccy, som du kan downloade ved en hurtig google søgning. Når du har fundet ud af hvad der sidder i din computer, kan du læse op på dem og finde ud af hvad du kan opgradere. Mange ældre pc’er har en normal harddisk og ikke en ssd harddisk.

De små ting gør en forskel.

En af de hurtigere ting du kan gøre for at din computer bliver hurtigere, er at købe en ssd som er en hurtig form for harddisk som arbejder med det data du ligger på den meget hurtigere end en normal harddisk, i mange tilfælde kan det faktisk være nok at købe og smide i den, dog skal du huske på at dit styresystem ligger på din gamle harddisk, det skal du så flytte over på den nye og sørge for at boote fra den nye, ikke den gamle da det bare kan give problemer og ingen forbedringer i nogen form. Der kan købes mange forskellige ssd’er og de er ikke ret dyre, så små penge kan også hjælpe din computer gevaldigt.

Ram

Ram er computerens hukommelse som bestemmer, hvor hurtigt din data skal køres igennem systemet og bearbejdes på. Der bliver lanceret nyere og nyere ram nærmest hver måned, så det er svært at være up to date med dem, dog har mange ældre pc’er ekstremt langsomme ram. Det er også en af de små ting som kan gøre din pc hurtigere, ram er dog lidt dyrere end harddiske hvis man skal have nogle ordentlige nogle og hvor mange gigabyte du gerne vil have sat i den, det kan gøre lidt ondt på pengepungen at skulle til at købe dem, dette kan dog forhindres ved at tage et mobillån som du har i løbet af et par timer, når du har modtaget dem, er det jo bare at købe ind.

Hvis din computer er god i forvejen

Hvis din computer er hurtig nok i forvejen, men du ikke ved hvad du skal opgradere efter du har lånt penge hos hurtig udbetaling så kommer jeg med et super forslag her. Skærmen er en meget vigtig del af dit setup, mange almindelige skærme kører med en opdateringshastighed på 60 hertz, men du kan også godt få en skærm med 144 hertz, som gør at du kan se fjenden noget hurtigere end normalt. En 144 hertz skærm kan fås helt ned til 1500 kr. dog er de skærme til omkring 2.000 kroner noget bedre, så dem vil jeg helt klart anbefale.