Du måske har hørt en masse for nylig om friværdi og hjem ansvarlig lånekapital, men hvis du ligesom mange mennesker du måske ikke helt forstår hvad egenkapital er eller hvordan det bruges til lån og andre formål. For at hjælpe dig med at forstå hvordan egenkapital og hvordan du bedst kan bruge egenkapital, du har, er en praktisk definition af egenkapital og nogle af dens mest almindelige anvendelser skitseret nedenfor.

Derudover er oplysninger om hvordan man opbygger egenkapital i dit hjem eller ejendom fastsat for dem, der ikke har så meget equity i deres ejendom som de kan lide.

Definition af egenkapital

Hvis du vil bruge den indre værdis du har bygget op, er det vigtigt at forstå præcis hvad egenkapital er således at du kan se, hvordan det bruges. Egenkapital er dybest set et mål for hvor meget af et realkreditlån er betalt ud, og hvor meget af den pågældende ejendom du faktisk “egne”. Egenkapital er oftest repræsenteret med en procentdel, der angiver, at du har investeret så meget af den samlede værdi af ejendommen i sine indkøb.

Långivere kan bruge den egenkapital, som du har bygget op i dit hus eller anden fast ejendom som en form for sikkerhedsstillelse for lån til nedsat rente eller kreditlinjer, at oprette en sekundær pant på den ejendom, som har sine egne vilkår og priser, der er uafhængigt af den oprindelige mortga ge.

Ansvarlig lånekapital

Den mest almindelige brug af egenkapitalen bliver brugt som den sikkerhedsstillelse, der sikrer et lån. Mange banker og andre långivere er mere end villige til at tilbyde konkurrencedygtige rentesatser for hjem ansvarlig lånekapital, selv til personer med mindre end perfekt kredit, simpelthen på grund af den relativt høje værdi, at de fleste fast ejendom og egenkapital bringer med sig. Disse hjem ansvarlig lånekapital kan være mere end enkelt kunne ellers kunne låne afhængigt af långiver, værdien af egenskaben, størrelsen af den egenkapital, som låntager har i egenskaben, og kredit historien af låntager.

Almindelige anvendelser af hjem ansvarlig lånekapital er alternativer til traditionel finansiering, betale for fortsat uddannelse, gæld konsolidering, hjem reparationer og forbedringer og ferieplanlægning.

Egenkapital kreditlinjer

Andre fælles brug af egenkapital er som sikkerhedsstillelse, som sikrer en kassekredit. Meget gerne et hjem ansvarlig lånekapital, kan disse kreditlinjer tilbydes af en række banker og andre långivere til individer af en bred vifte af kreditvurderinger. Friværdi kreditlinjer kan endda udstedes med en lavere rente end nogle lånekapital, da det lånte beløb er spredt ud over tid i stedet for at være i et engangsbeløb.

Egenkapital kreditlinjer bruges ofte i hjem forbedringsprojekter til at betale for materialer og arbejdskraft, samt en række andre personlige og forretningsmæssige ventures i stedet for en standard kreditkort eller andre kreditlinje. Mængden af kreditformer, som tilbydes på kreditten afhænger af mange af de samme faktorer, der påvirker equity lån beslutninger.

Bygning egenkapital

For at opbygge yderligere egenkapital i dit hjem eller anden fast ejendom, er det vigtigt at holde dig opdateret på dine afdrag på realkreditlån og til at betale så meget som du kan mod din resterende realkreditlån balance. Som du fortsætter med at betale ned deres realkreditlån, vil den egenkapital, som du har fortsat stige.

Skal du tegne en kassekredit eller lån med din egenkapital, vil det beløb, lånt faktor i beløb på dit hus og reducere din egenkapital i overensstemmelse hermed… hvilket betyder at du bliver nødt til at tilbagebetale det for at opbygge egenkapital samt.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

11 thoughts on “Egenkapital og dens anvendelser

  1. You made some first rate factors there. I appeared on the web for the difficulty and found most people will associate with together with your website. Susanne Grace Dyane

  2. Zufaellig bin ich auf eurem Portal gelandet und muss feststellen, dass mir diese vom Design und den Informationen richtig gut gefaellt. Valenka Oates Heall

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.