post

Dårlig kredit gæld konsolidering lån er en glimrende mulighed til at overveje, hvis du er en person, der ikke ville være berettiget til en traditionelle lån, men har brug for penge til at betale regninger, konsolidere gæld i en lavere betaling, og forbedre din stil af levende.
Forstå den præcise betydning af en dårlig kredit gæld konsolidering lån er ekstremt vigtigt. Dårlig kredit gæld konsolidering lån er beregnet med personer, der har lav kredit rapport scores, som bedømt af Experian.com, Transunion.com og Equifax.com disse tre kredit-bureauer er hvor långivere slå før tilbyde et lån til en virksomhed eller individuelle. Långivere få en persons kredit score til at bestemme, om personen, der er værdig til lånet. Score opført gennem de tre kredit-bureauer er konfigureret og beregnet ved hjælp af software som Fair Isaac selskabet og kaldes FICO score. FICO score interval mellem 300, for ingen kredit og 850, perfekt kredit.
Stort set ingen har perfekt kredit score på 850, fordi scores er baseret på en række faktorer, herunder gæld til indkomst-forholdet og forsinkede betalinger, at nævne nogle få. Men snesevis af mindre end 619 betragtes som dårlig kredit, og noder under 550 gør det næsten umuligt at opnå et lån undtagen i visse tilfælde, hvor en långiver har specialiseret sig i dårlig kredit gæld konsolidering lån og er på udkig efter sådanne låntagere. Generelt dog noder under 619 betragtes som dårlig kredit, og låntageren anses for en høj risiko for långiveren.
Har dårlig kredit er vanskeligt, og det er ikke ideelt på nogen måde, men det også behøver ikke at være noget, der varer evigt. Credit Score behøver ikke udelukke indstillingerne for et lån kan tilbyde. Fritagelse kan komme med at opnå en dårlig kredit gæld konsolidering lån. Mens det tager tid, kan kredit score absolut blive repareret efter at have indhentet en dårlig kredit gæld konsolidering lån.
Når konventionelle lån er ude af billedet på grund af lav kredit score, en dårlig kredit gæld konsolidering lån kan tilbyde en vej ud af at have dårlig kredit, og en måde at reparere kredit score og skabe en bedre livsstil. Dårlig kredit gæld konsolidering lån kan komme på et tidspunkt, hvor låntageren brug penge mest – når betalingerne er høj, eller når indkomst er ikke høj nok til at betale alle regninger. De er tilgængelige for selv dem, der er selvstændige eller har været involveret i en konkurs mere end ti år siden. Derudover tilbyder en dårlig kredit gæld konsolidering lån en “lys for enden af tunnelen” for tilbagebetale gæld hurtigere, samt konsolidere alle regninger i en mindre månedlige betaling. Ved at gøre disse betalinger til tiden, kan kredit score hoppe så meget som 100 point eller mere i et år.
Fordele ved dårlig kredit gæld konsolidering lån
1. ringe credit gæld konsolidering lån sætte penge i hænderne på en person, der ellers ikke ville kvalificere sig til et lån.
2. disse typer af lån giver låntagere mulighed for at konsolidere deres gæld og få kontrol over deres finansielle tilstand, samt mulighed for at investere i et hjem eller bil hvis nødvendigt.
3. dårlig kredit gæld konsolidering lån tillader enkeltpersoner til at låne penge uden at give en grund, og derfor kan bruges til ethvert formål, herunder en collegeuddannelse eller en virksomhed.
4. en dårlig kredit gæld konsolidering kan tillade låntager en måde at forbedre deres kreditvurdering, forudsat at samtlige betalinger foretages i tide.
5. der er en følelsesmæssig og psykologisk betydning involveret med dårlig kredit gæld konsolidering lån. Det giver enkeltpersoner mulighed for at vende deres liv og forbedre det, når de tidligere følte, at det var håbløst. Dårlig kredit gæld konsolidering lån kan også hjælpe enkeltpersoner holde sig ude af konkurs.
Ulemper ved dårlig kredit gæld konsolidering lån
1. penge går i hænderne på en person med en historie af dårlig udgifter vaner. Hvis pengene er brugt på en uøkonomisk måde, eller for at “splurge” på en høj billet punkt, for eksempel, lånet vil kun tilføje til den nuværende finansielle byrde hvis det ikke anvendes effektivt og klogt. En yderligere lån til disse formål kan føre til konkurs og finansiel destruktion.
2. Hvis betalinger er konsekvent sent efter at have indhentet en dårlig kredit gæld konsolidering lån, vil kredit score falde endnu mere.
3. renter er langt højere på dårlig kredit gæld konsolidering lån end for konventionelle lån. Men hvis lånet er anvendt klogt, det kan være refinansieret til en lavere rente når kredit scorer stigning.
4. dårlig kredit gæld konsolidering lån, der involverer sikkerhedsstillelse kan betyde, at hvis pengene ikke anvendes klogt, ejerskab af sikkerhedsstillelsen kan være på spil. Långiver har ret til at tage sikkerheden, hvis betalinger er ikke fremstillet på tid eller ikke fremstillet på alle.
Efter at have indhentet en dårlig kredit gæld konsolidering lån og gæld er betalt, få din finanser i orden. Balance dit checkhæfte til penny, og ikke foretage nogen unødvendige indkøb. Ikke gør ekstravagante køb, enten. Husk, at grunden til at opnå dårlig kredit gæld konsolidering lån var at komme tilbage på sporet. Ikke ender ansætte dårlig udgifter vaner, der kan gøre kredit score med endnu lavere. Holde sig væk fra høje rente kreditkort, kreditkort, der ikke kan udbetales månedligt, og især, payday lån. Hvis en stor køb er nødvendig, såsom møbler eller et køretøj, undersøge brugte varer. Møbler kan købes på sparsommelighed butikker og gennem avis klassificeret annoncer. Deltage i din lokale Freecycle gruppe (freecycle.com) for at få varerne gratis at du ellers måske overveje at købe. Shop for køretøjer gennem private ejere, ikke på Bilforhandlere. Privatejede køretøjer vil tilbyde en lavere pris til dig uden ekstra omkostninger. Har en pålidelig mekaniker check køretøjet inden du betaler for det, selv om.

28 thoughts on “Dårlig kredit gæld konsolidering lån

  1. I am truly delighted tto read this web site posts which contains tons of useful information, thanks for providing sych information. Cynthea Keene Finbur

  2. Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further post thank you once again. Noelle Hubie Tollman

  3. You made a number of fine points there. I did a search on the theme and found mainly persons will have the same opinion with your blog. Rosalinda Alano Risteau

  4. Everything is very open with a clear explanation of the issues. It was truly informative. Your website is extremely helpful. Thanks for sharing. Sibel Shamus Buttaro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.